Wpis z mikrobloga

Wziąłem telefon w rtv euro AGD na raty. Wybrałem bank alior i przez niego spłacam raty. Zostało mi 10 rat po 250zl. Jest możliwość spłacenia 2500zl żeby zamknąć już temat rat? Mam się w tym celu kontaktować ze sklepem czy bankiem? Raty są 0% jeżeli ma to jakieś znaczenie bez żadnej wpłaty własnej. #raty #rtveuroagd #bank #aliorbank
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szczeki32: Nie musisz się z nikim kontaktować, kredytu udzielił ci bank i to jemu spłacasz kredyt, sklep jest tylko pośrednikiem i po sprzedaży towaru nic go twój kredyt nie obchodzi. Skoro masz raty równe, to wystarczy że spłacisz pozostałą część w całości i na drugi dzień kredyt powinien się zamknąć.
  • Odpowiedz
@telemach20: Też miałem stałe raty, zdzwoniłem infolinię i papnienka z okienka powiedziała że do zapłaty mam 258,50 zł na dzień dzisiejszy. Następnego dnia pognałem na pocztę - wpłaciłem rzeczoną sumę. A po tygodniu dzwoni do mnie bankówka i mówi że nie mogą zamknąć kredytu bo na koncie jest zadłużenie 0,70 zł i rośnie każdego dnia o jakieś tam grosze. No myślałem że mnie trafi na miejscu. Nie było innej rady,
  • Odpowiedz