Aktywne Wpisy
trololo55 +2

źródło: 1000009602
Pobierz
Shimanko +1
Jak mniej żreć?
Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie,
Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie,
Poszukuje gravela do okolo 5-6tys. Głównym jego zadaniem ma byc przejechanie z Polski do Portugalii bez problemowo, dlatego musi byc bardzo uniwersalny pod wzgledem terenu. Dystans dzienny przewiduje maksymalnie do 100km, dlatego nie zalezy mi specjalnie na super wygodnej pozycji, na plus na pewno byłaby duza mozliwosc zamontowania bagazu. Poleci ktoś coś? A moze ktos byl na podobnych wyprawach i ma jakies tipy/wskazowki? Aktualnie moj wybor to Romet Aspre 2 na promocji za 4199 zl takze ponizej budzetu co jest duzym plusem. Przy okazji posiadacze tego modelu moga cos o nim powiedziec, z góry dzieki #rower #gravel #szosa #romet #mtb #rowery #kolarstwo
@MlodyPolak22:
Znajomy objechał silexem 400, ale każdy gravel z GRX400 i mocowaniami bagażników da radę.
Teraz masz kilka promek