Aktywne Wpisy

Tyrande +218
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@elofrytki: żebyś nie poszedł do klienta za 50% stawki bezpośrednio ;) aczkolwiek śliskie jest, że nie możesz świadczyć usług dla firm powiązanych kapitałowo. Niech Ci dadzą to liste xD
jak nie, to podziękuj uprzejmie i tyle
ja z jednej kontraktorni dostałem umowę na kilkanaście stron małym drukiem, tekst w wielu kolumnach na stronę
dla porównania, firmy produktowe, w których pracowałem miały umowy na kilka stron, proste i jasne, do tego normalnie negocjowaliśmy limit kar umownych itd.
Jaki limit kar jest ok? Zależne od wynagrodzenia?
zatrudnij radcę prawnego
W mojej obecnej firmie część devów ma bardzo zbliżony zakaz do Twojego, ale z płaceniem 50% stawki przez okres obowiązywania zakazu.
@elofrytki: to źle. W tym wypadku zgodnie z kodeksem cywilnym odpowiadasz całym majątkiem. Dobrze ograniczyć roszczenia do wysokości kasy jaką Ci zapłacili :)
Czego dokładnie się boisz? Firma nie chce aby pracownicy uciekali do klienta. Masz jeszcze ochraniacz w ostatnim zdaniu w pkt. 5.
Jak nie lubisz ryzyka to jest UoP.
@mch0588 nie ma nic za błędy. Jest że jak złamie rodo itp to też jest 100k @Jurix