Aktywne Wpisy

lskx +13
#raportzpanstwasrodka
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-21 o 23.21.01
Pobierz
michalxd21 +22
Za każdym razem jak oglądam Ogniem i Mieczem łapię niesamowitego doła. Bo chociaż wiem że jest to film najsłabszy z całej trylogii, to jednak mam świadomość że dzisiaj coś takiego już nie ma prawa powstać. Polskie kino pod epoką komuny, rozkwitało, cechowało się niesamowitą wyobraźnią reżyserów, a jak powstawało coś wysokobudżetowego to było widać że jest to wysokobudżetowe, dzisiaj odpalisz wysokobudżetowe Czerwone Maki, i widzisz 3 czołgi na krzyż i mimo wszystko

źródło: image
Pobierz
Ladowany przewaznie na noc, ladowarka 1A/5W ze starego iphona, wlaczona optymalizacja ladowania, nigdy nie rozladowywany ponizej 20%.
Wymieniam iphony regularnie co 2 lata na nowy model, eksploatuje od lat tak samo, w zadnym iphonie dotychczas nie mialem jeszcze tak szybkiego zjazdu % kondycji baterii.
Ktos sie orientuje czy to normalne w tym modelu, ewentualnie czy moge cos zrobic aby przez kolejny rok nie zamordowac go na ament?
#iphone
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJeśli tak to korzystaj ile wlezie żeby zeszło później tych 80 skoro już teraz tak to wyglada
Pobierzweź go rozładowuj do 0% czasami, aż się wyłączy. Może Ci błędnie pokazywać bo potrzebne jest do kalibracji wskaźników w urządzeniach.
Nic innego nie przychodzi mi do głowy. chyba że długo bateria jest trzymana w 100% w sensie naładujesz w nocy przez 3-4h, a kolejne 3-4h jest w 100%. w dłużej perspektywie może takie coś negatywnie wpływać. Inna przyczyna to może
źródło: IMG_3527
Pobierz@r5678 dobry pomysl, rozladuje do zera dwa razy i zdam relacje czy cos sie zmienilo. nie jest przeladowywany i nie pracuje w skrajnych temperaturach.
@rtp_diov wiekszosc swojej pracy mial w przedziale 20-80% baterii w normalnych temp. nie przegrzal sie na sloncu. stad moje zdziwienie. ten iphon jest u mnie lekko bardzo uzytkowany i dlatego sie dziwuje
@MercedesBenizPolska kupilem go wlasnie po zwyklej 13,
Pobierz