Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

straszny_cham +529
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://youtu.be/bNeBM8ndYy8?feature=shared
Pierwsze kilka minut odpowiada na pytanie, czemu uważa Nawrockiego za niebezpiecznego człowieka i ma na to dwa argumenty, uprzedzam, że mogę poprzekręcać, bo oglądałem przy premierze dlatego polecam własną weryfikację:
- zwolnienie doktora zatrudnionego w IPN za wydanie książki/pracy w innym wydawnictwie niż IPN - tylko że Nawrocki nie był za to odpowiedzialny, wręcz przeciwnie, proponował zwolnionemu powrót
- wyświetlenia na kanale youtube IPN spadły za
@st_angerr: @JonaszSynGrazyny
Nie chce głosować na kandydata obywatelskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
https://x.com/NawrockiKn/status/1877656797856616663?t=KSwt0qMpmB_orPyXekbhjA&s=19
jak również ciekawy może być fakt, że Dudek był promotorem Siedziako
@splinter96: kruuuuwa jak ja kocham te brainletowe kwity na kogos xDD
"Cos wie ale nie powie", "ma dowody ale niech inni sie wypowiedza" xD to jak wyciete z jakiegos 13posterunku- nic nie maja na chłopa i walą taki teatr domysłów pod klaskanie uszami wykopków.
Masz cos- dawaj dowody. Nie masz- nie wal