Aktywne Wpisy

Graner +11

BadBoyIndygo +2
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
źródło: image
PobierzZauważył, że najwięcej wyświetleń miał z budowy cumpera. Ludzie lubili patrzeć na jego partactwo. Po prostu bawiło to jak buduje / remontuje coś w paskudny sposób i potem będzie musiał z tego korzystać i na to wszystko patrzeć.
Teraz udaje wielkiego fachowca i robi
@XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX: no wiesz, ale kto wie co będzie za 21 lat...
źródło: opera_keFHYdKZNt
Pobierz