Wpis z mikrobloga

Mircy z #konsole #playstation #playstation5 Mam od dawna XSX. Od niedawna switcha OLED. Zastanawiam się czy jest sens kupować Playa. Czy jest dużo fajnych exów? Myślałem żeby kupić nową konsole jak wyjdzie nowe GTA ale póki co cisza i nie wiadomo kiedy w ogóle wyjdzie. Wersja z napędem czy bez? Da się ogarnąć tanio abonament i same gry w formie cyfrowej jak na Xbox ? #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jazdaniebieski2023: kupowanie PS5 pod GTA jest o tyle bez sensu, że przecież na XSX też wyjdzie. A obie konsole są tak samo mocne (XSX nawet minimalnie mocniejsze).
Co do tego czy ogółem warto - moim zdaniem tak, ale ja nie miałem PS4, więc miałem do ogrania masę gier, których nie było na Xboxie.
  • Odpowiedz
@LubieSzaszylkiZLublina: masz Uncharted - trylogia zremasterowana na PS4 się broni, czwórka i DLC są zremasterowane na PS5 i wyglądają mega. Bardzo dobre gry. Masz Spidermany, Demon's Souls, Ghost of Tsushima, Horizon'y (akurat nie polecam, gram własnie w HZD i jest słabo), Gran Turismo... sporo, naprawdę sporo, jeśli nie grałeś w gry z PS4.
  • Odpowiedz