Wpis z mikrobloga

@GregorGW96: fajnie masz, jak zwykle złodziejstwo gówniarzy, którym ktoś zaufał i wszystko zorganizował to sigma i porównujesz to do 8% kosztów administracyjnych fundacji. Ale spoko byq, każdy ma swoich bohaterów.
  • Odpowiedz
@zeMadafaka: ogólnie mit prywatnych fundacji charytatywnych i że niby są bardziej efektywne od państwowych instytucji to śmiech na sali. No ale podnieś, że słaba publiczna opieka zdrowotna wynika z niskich składek, to każdy dostaje pierdla jak byle konfederuski.
  • Odpowiedz
@GregorGW96: organizują zbiórkę pieniędzy. Jakby ja jestem dorosłym człowiekiem i zdaje sobie sprawę, że z czegoś trzeba opłacić rachunki, czy za coś kupić jedzenie. No ale możecie udawać, że nie rozumiecie podstawowych rzeczy i na tym budować argumenty. Droga wolna do (mam nadzieję) udawania idioty.
  • Odpowiedz
@magic_johnson A czy ja napisalem cokolwiek o usprawiedliwianiu zlodziei? Nie wiem czy foliarskim pogladem jest chec do posiadania prawa do swojego ciala i substancji ktore sie w nie wprowadza. Przypominam ze pan Jurek miedzy innymi nie wpuszczal niezaszczepionych na woodstock. Fajna zacheta
  • Odpowiedz