Wpis z mikrobloga

Jak mi babka w urzędzie powiedziała że będzie wywiad z gościem co k---a daje ludziom kosiarkę, paliwo do niej i ma kosić trawniki i nie ma już na to miejsca to ja jej się chciałem zaśmiać w ryj prosto xDDDDD
Czacie że całe miasto rzuca się na taką robotę. Bo innej nie miała
Przecież ten kraj to jest cyrk na kółkach, śmierdzi gównem i zaraz skoszona trawą przez szczęśliwców których Janusz sobie wybrał hahaha j--------e
Aż że kupiłem pół litra z tej okazji, żeby osrac to państwo
#przegryw
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@biedny_huop: Ostatnio zostawiłem robotę, zarejestrowałem się w PUP. Zwykle gonili do roboty a tu chcieli mi klepnąć termin za trzy miesiące. Mówię niech dadzą za mies. bo chce iść do roboty a ci się oburzyli. Jak przycisnąłem ich to się okazało że, jest jedno ogłoszenie do kołchozu tylko a tak to nic nie ma XD Kumasz ?
Parę lat temu to zawsze gruby stos wakatów wyciągali i przebierali XD Na
  • Odpowiedz
@biedny_huop: Ubezpieczenie masz tylko tyle a baby w okienku nic nie robią tylko piją kawę i żrą ciastka. raz byłem dopytać się o dofinansowanie g---o się dowiedziałem i patrzę a baba z boku gada z drugą właśnie przy kawie i ciastkach o tym co robiła sprzątaczka w urzędzie XD Noga na nogę i gadają głupio sie ciesząc jak w scenie z dnia świra. Póxniej pójdą do domu i kasa wpada
  • Odpowiedz
Kupując pół litra nie osrałeś państwo tylko je wsparłeś przez akcyzę. Trzeba być fit i nie pić i nie palić bo wtedy na tobie nie zarobią ;).

@Drago380: Trzeba robić swój bimber, bo wtedy i się upijesz (na zdrowie) i nie wesprzesz aparatu państwowego.

@Mandon

Świat naukowy ciągle bada teorie symulacji a tak naprawdę to Polacy żyją w symulacji, symulacji państwa i społeczeństwa
  • Odpowiedz
Czacie że całe miasto rzuca się na taką robotę. Bo innej nie miała

Przecież ten kraj to jest cyrk na kółkach

@biedny_huop: Posady dyrektora banku dla chłopa nie mieli z jego wykształceniem? W innych państwach tak jest, że neety od razu dostają kierownicze stanowiska
  • Odpowiedz