Aktywne Wpisy
Bela_Talbot +29
tygrys12345 +18
#raportzpanstwasrodka Pieczarka to jednak trochę jest upośledzona i to dosłownie. Mur z 1 cegły wolniej oddaje w nocy ciepło?.Nowa teoria fizyczno chemiczna. Mur wystarczy z dwóch cegieł i izolacja termiczna na zewnątrz pochłaniająca promienie, wtedy mamy komfort tkz mikroklimat. Ale co ja budowlaniec mogę na ten temat wiedzieć.

Celem była stygmatyzacja, wywołanie poczucia wstydu i presja w kierunku dopłacania do kredytów.
Akcja zbiegła się z oświadczeniem ministerstwa, że jednak nie będzie kredytów 0% od 1 lipca 2024.
#nieruchomosci
źródło: gniazdownicy
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Zgrywajac_twardziela: sufit ci na łeb nie spadł? jestem pierwszy do plucia na deweloperów, ale patrząc z boku RODy maja dużo patologi i nikt z tym nic nie robi, kilka przykładów podałem wyżej
Jestem z Krakowa i byłem na kilku rondach, same działeczki są ogrodzone ale na ROD można wejść, są tam jakieś miejsca wspólne, jakieś boisko (rod zakole Wisły chyba), można pospacerować wśród zieleni,
Z tego
a po polsku?
@bn1776:
Też jestem z Krakowa i wielokrotnie chcialem po prostu przejść przez ROD na drugą stronę i zawsze zamknięta brama, absolutnie na żaden nie udało mi się wejść.
Byłem na pewno na ROD Płaszów,, ROD zakole Wisły, rod zakłady futrzarskie i jak była na wykopie ta afera z rod to poszedłem zobaczyć ROD Grzegorzki, choć nie jestem pewny czy tam na noc nie była zamykana brama
@bn1776: https://pzd.pl/artykuly/21012/188/Zamieszkiwanie-w-ROD-Problem-ktory-powraca-jak-bumerang.html
Zresztą w Poznaniu przekształcili rod na osiedle takich szopo domków ale i tak dalej lepiej to wygląda od kolejnego blokowiska.
O kurde, słyszałem, że ktoś tam pomieszkuje na rodach ale bardziej wyobraziłem sobie bezdomnych którzy na opuszczonej działce siedzą cały rok niż faktycznie kogoś kto tak żyje normalnie
@Wielka-Polska-Betonowa każdy płatny troll tak mówi: