Aktywne Wpisy

aspartamowy +97

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
Pixario +110
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną
@Turin89: jestem sznurem i uważam że energia jądrowa to dar od Pana Boga, gdybym tylko mógł to miałbym swój prywatny reaktor atomowy
Komentarz usunięty przez moderatora
Popis razem z LPR i Krzysztofem Bosakiem. Tak w 2005 Krzysiu był razem z PiS w koalicji!
Zapytajcie jeszcze Zielonych od Tuska czy może już zmienili zdanie przed wyborami xD
źródło: comment_1646657067bYEqmUKDqvc6HVvWA6w7SO
Pobierzhttps://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_in_Italy
dziękuję szurom którzy szukają winnych wszędzie tylko nie w popisie xD
Przecież ta mapa to fake.
W Danii nie ma elektrownii atomowej, w Austrii jest jedna ale jest nieczynna, w obwodzinie Królewieckim jest ona dopiero planowana, na LItwie wyłączona z użytku.
Więcej krajów nie sprawdzam. Jak coś wklejasz to przeznacz chociaż minutę na weryfikację tych informacji.
@Turin89: nie, trzeba jedynie dziękować politykom którzy wtedy rządzili. Mogli robić akcje edukacyjne i budować bez patrzenia na eko szurów Putina. Gdyby PiS i PO wtedy zgodnie o tym gadało to dziś byśmy mieli elektrownię, a tak te dwie świnie nic z tym nie robiły bo nie chciały źle sobie zrobić.