Wpis z mikrobloga

@Apocaliptorr
Albo jesteś bogaty albo po prostu masz szczęście na jeden strzał coś znaleźć. W innym przypadku szkoda nerwów tracić na tryhardowanie i skupić się na sobie a później wystawić się na jakiejś aplikacji z konkretnym opisem czego chcesz od różowej. Jak będzie zainteresowana to napisze jak nie to nic nie tracisz bo i tak by wam nie wyszło
  • Odpowiedz
  • 0
@Apocaliptorr poczytałem twoje wpisy znajdź sobie azjatke. Tutaj w Polsce są starsze ale jak chcesz młoda to jedz do Filipin.
Kolega przegryw ze studiów pojechał. To miał potem po 5 dziewczyn na focie z nim xd
  • Odpowiedz
  • 0
@kielbasa_z_majonezem: W sumie to myślę, że jestem bardziej przeciętny niż brzydki, ale z tego co widzę, to i tak nie ma to znaczenia, bo obydwa pułapy są pakowane przez dziewczyny do tego samego wora. Mam taki kulisty, okrągły kształt twarzy, czyli przeciwieństwo czada z wyrazistymi rysami, poza tym mam 'bejbi fejs', więc nie jest kolorowo
  • Odpowiedz
  • 0
@TonyMalin: Nie jestem pewien, czy jest to faktycznie jakiś wyznacznik, ale żeby nie było, nie jest ze mną aż tak źle jak z jakimś np. tigerem bozno zahaczającym o niepełnosprawność ale jestem przeciętniakiem
  • Odpowiedz
  • 0
@banans: Chętnie pojadę do Filipin czy innej Tajlandii, ale najpierw muszę hajs nazbierać i trochę podbić swój status, bo jakiś biedny nieudacznik to tam też nic nie zdziała
  • Odpowiedz
@Apocaliptorr: oczywiście, że może. Nie raz widziałem brzydkich facetów, co mieli niezłe dpy. Nadrabiali osobowością i umiejętnością gry w relacjach damsko męskich. Lepiej się ubierzesz, trochę ogarniesz, popracujesz nad sobą i bedzie łatwiej.
  • Odpowiedz
@Apocaliptorr ma. Tylko musi mieć "gadane". Sama bardziej wolę umawiać się z kimś, z kim mam fajne flow niż z bardzo atrakcyjnym mężczyzną, który za dużo do powiedzenia nie ma.
  • Odpowiedz
@Apocaliptorr wszystko zależy od tego jak brzydki i co rozumiesz przez podrywać. Jeśli mówimy o nacięcie typu 5/10 który atakuje laski w klubie czy na ulicy - to raczej nie, na takie akcje trzeba mieć znacznie więcej punktów akcji, ja w ten sposób nigdy żadnego sukcesu nie odniosłem. Trzeba znać swoje mocne strony i umieć je wykorzystać.
  • Odpowiedz