Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 528
@Kempes ja nie rozumiem dlaczego to nie jest karane, powinni dostac za to blokade na transmisje. Jawne wprowadzanie w błąd gdzie jedynym celem jest budowanie nienawiści, to co prawica lubi najbardziej.
  • Odpowiedz
@P3tro w krrit siedzą pisowcy. Jeśli chcesz żeby ten ściek spadł z rowerka to prezydentem musi zostać ktoś z obecnego rządu, a nie pisowiec. Jak wygra pisowiec to dla tego kraju nie ma już ratunku
  • Odpowiedz
@uriel_ck chyba żyjemy w 2 różnych krajach. Widziałeś jak się skończyło wsadzenie pisowców do więzienia? Nie? To ci przypomnę - duduś od razu poleciał ulaskawiać kolegów. Myślisz, że co by się stało gdyby taki morawiecki, obajtek czy inny sasin wylądowali w szumie?

Wybranie pisowca czy kogokolwiek sympatyzujacego z pisem (a takich kandydatów jest całkiem sporo) oznacza przedłużenie obstrukcji rządu i praktycznie zerowe szanse na rozliczenie pisu.
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen sprawa Kamińskiego i wąsika tylko pokazały, że te sprawy są pod media, bo nie wierze, ze ktoś zapomniał, że dlugopis podpisuje wszystko co jarek mu każe.
Nie zrozum mnie zle, chciałbym wierzyć, że politycy pokroju Sasina, Morawieckiego, ziobry pójdą siedzieć, ale interesuje się zbyt długo polityką, żebym był przekonany, że dosięgnie ich ręka sprawiedliwości. Mazurek w jakimś wywiadzie mówił do polityką PO "po co wy im to robicie, przecież władza
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen dziwi mnie, że nie potrafią jednak znaleźć kruczków prawnych, aby dojechać ich tak jak stare tvpis. Chociażby fakt, że człowiek pod wpływem ich szczucia stosował groźby śmierci
  • Odpowiedz