Wpis z mikrobloga

@Czytamtwojwpistypie: PS5 jest kompatybilne z PS4, natomiast PS3 miało inną, na tyle skomplikowaną architekturę, że nie dało się łatwo wprowadzić wsparcia dla starszych tytułów z tej konsoli. Są wprawdzie emulatory (przygotowane przez społeczność), ale różnie to działa.
  • Odpowiedz
@maikeleleq: Na najnowszym Xbox też nie wszystkie tytuły z Xbox 360 są kompatybilne. Sam grałem w Wiedźmina 2 i ile dobrze pamiętam, już na początkowym etapie gra była niegrywalna, bo nie działała jedna z mechanik (przewijanie czasu, czy jakoś tak) przez co utknąłem pod bramą miasta. O wyższości danej platformy też decyduje więcej czynników niż tylko kompatybilność wsteczna, jest to min cena konsoli, ilość ekskluziwów (choć od tego coraz bardziej
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny no to dobra gierka. Miałem tą grę w stercie innych gierek które dostałem wraz z konsolą. Włączyłem grę nie wiedząc co to w ogóle jest no i zostałem wchłonięty.
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny:

Przecież ta gra to jeśli już jest koszmar senny wydawców, a nie wzór do naśladowania. Produkcja która była bardzo dobra, pozytywnie odbierana przez recenzentów i graczy, a mimo to praktycznie nikt jej nie kupił ¯\(ツ)/¯ Jak zrobisz gównianą grę, to przynajmniej wiesz, co było nie tak i możesz próbować zrobić lepszą grę za 2 razem(o ile fundusze na to pozwalają), ale w przypadku gdy gra jest świetna, doceniona,
  • Odpowiedz