Aktywne Wpisy

Clefairy +49
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
mpetrumnigrum +96
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Dojechaliśmy za Dzierżoniów, szukając miejsca na nocleg wjechaliśmy na taką drogę leśną że ani Simson ani ogar nie dał rady podjechać na pierwszym biegu.
Przejechaliśmy około 295km.
Spalanie w SIMSONIE wyniosło 2,75L jedziemy na płaskim 50km/h. A za Dzierżoniowem na asfalcie Simson jechał tylko na 2 biegu 20km/h a ogar tylko na pierwszym biegu.
Wczoraj wymieniłem dyszę
Dojechaliśmy za Dzierżoniów, szukając miejsca na nocleg wjechaliśmy na taką drogę leśną że ani Simson ani ogar nie dał rady podjechać na pierwszym biegu.
Przejechaliśmy około 295km.
Spalanie w SIMSONIE wyniosło 2,75L jedziemy na płaskim 50km/h. A za Dzierżoniowem na asfalcie Simson jechał tylko na 2 biegu 20km/h a ogar tylko na pierwszym biegu.
Wczoraj wymieniłem dyszę

źródło: temp_file7155675284626002489
Pobierz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link