Aktywne Wpisy

kobiaszu +199
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
GrzegorzPorada +41
Muszę się wyżalić. Czuję że zmarnowałem 15 lat życia a moja kariera zawodowa doprowadziła mnie do nikąd. W wieku 35 lat powinienem być w swoim prime zarobków i zdrowia a jestem nikim. Ciągle trafiam do gównianych firm gdzie oczekuje się odemnie zrobienia wszystkiego a mam płacone mniej niż cieć co pilnuje bramy. Przez ostatnie 10 lat projektowałem kolejno: strony internetowe, loga, aplikacje mobilne, materiały do druku, książki, nadruki na koszulki, projektowałem etykiety,

źródło: be-my-head-fighting-my-life
Pobierz
Nie wiedziałem że ma tyle fajnych opcji. Tab islands to coś co mi od razu podeszło, to samo split screen i video popout (。◕‿‿◕。) Tyle czasu żyłem pod kamieniem.
#przegladarki #internet #opera
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora