Aktywne Wpisy
Kanarynka +23
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +98
Czy ożenił byś się z p0lką gdybyś wiedział że uczestniczyła w Erasmusie?
@WiecznySingielprzed30: Bardzo zabawne, czyżbyś chował jeszcze urazę po tym jak napisałem wczoraj bodajże o ile pamięć mnie nie myli, że p!d0(L)isz głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie p0lką a amerykanką jak już dzwony biją, ale nie wiesz nawet w jakim kościele.
To nieźle musisz zarabiać, że amerynkanka na ciebie poleciała. I odpowiedziałeś do osoby do której nie trzeba, gdyż nie uważam, że niski wzrost wyklucza faceta z
@WiecznySingielprzed30: Bardzo zabawne, natomiast widzisz normalni ludzie nie przeliczają wszystkiego na pieniądze. Jak to jest, że wy piszecie to tym wykluczeniu niskich a jednocześnie mam kilku niskich znajomych jeszcze z czasow szkoły nawet i każdy z nich ma dziewczynę.
Czy ty umiesz czytać, ze zrozumieniem, czy ci tzipa już całkowicie rozum zaślepiła, wskaż gdzie ja napisałem, że wzrost determinuje powodzenie u ludzkich samic ? Sam sie śmieję z manletów którzy twierdzą, że przez wzrost przegrali życie i tym samym szanse na kobiete
Komentarz usunięty przez moderatora