Wpis z mikrobloga

Mocne słowa jak na kogoś kto sie zaręczył z p0lką

@WiecznySingielprzed30: Bardzo zabawne, czyżbyś chował jeszcze urazę po tym jak napisałem wczoraj bodajże o ile pamięć mnie nie myli, że p!d0(L)isz głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie p0lką a amerykanką jak już dzwony biją, ale nie wiesz nawet w jakim kościele.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 Bardzo zabawne, czyżbyś chował jeszcze urazę po tym jak napisałem wczoraj bodajże o ile pamięć mnie nie myli, że p!d0(L)isz głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie p0lką a amerykanką jak już dzwony biją, ale nie wiesz nawet w jakim kościele.

To nieźle musisz zarabiać, że amerynkanka na ciebie poleciała. I odpowiedziałeś do osoby do której nie trzeba, gdyż nie uważam, że niski wzrost wyklucza faceta z
  • Odpowiedz
To nieźle musisz zarabiać, że amerynkanka na ciebie poleciała.

@WiecznySingielprzed30: Bardzo zabawne, natomiast widzisz normalni ludzie nie przeliczają wszystkiego na pieniądze. Jak to jest, że wy piszecie to tym wykluczeniu niskich a jednocześnie mam kilku niskich znajomych jeszcze z czasow szkoły nawet i każdy z nich ma dziewczynę.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 Jak to jest, że wy piszecie to tym wykluczeniu niskich a jednocześnie mam kilku niskich znajomych jeszcze z czasow szkoły nawet i każdy z nich ma dziewczynę.

Czy ty umiesz czytać, ze zrozumieniem, czy ci tzipa już całkowicie rozum zaślepiła, wskaż gdzie ja napisałem, że wzrost determinuje powodzenie u ludzkich samic ? Sam sie śmieję z manletów którzy twierdzą, że przez wzrost przegrali życie i tym samym szanse na kobiete
  • Odpowiedz