Wpis z mikrobloga

Normictwo przeżywa fakt, że przez wykopków stalkerów było mało postowania cycków na wośp.

@NetworkCartoon: Może mój pogląd będzie całkowicie odklejony od rzeczywistości, ale wydaje mi się, że będąc normalnym mężczyzną takim zdrowym na umyśle jakby to czy jakaś kobieta wstawi zdjęcie cycków do internetu jest ci totalnie obojętne tak naprawdę bo koniec końców to jest sprawa co robi ze swoim ciałem i życiem.
  • Odpowiedz
@hibiskus_mi_umieraa: No patrz, a jak @WuDwaKa jebnął samobója to cały wykop płakał, mimo, że codziennie ktoś popełnia s---------o, a i pełno filmików z takich zajść w necie. Także, przedstawiając taką prostą analogię, jak widzisz jest różnica między całkowicie anonimowym cyckiem, a takim, którego właścicielke kojarzysz z wypowiedzi na wykopie.
  • Odpowiedz
@czemu_dlaczego: No i jesteś idealnym przykładem, ze to co powiedziałem to prawda. Gdybym powiedział o identycznym samobóju ale jakiegoś całkowicie anonimowego dla wykopu człowieka, już bym taki chory psychicznie nie był, bo by nie wywoływało to takich emocji jak wywołało to teraz u ciebie. Tak samo wygląda sprawa z całkiem anonimowym dla wykopu cyckiem, a cyckiem mirabelki.
  • Odpowiedz
@Akuzativ94 tu chodzi o przyrównanie czegoś takiego jak samobój (jakikolwiek) do durnych cycków (jakichkolwiek), a nie random vs osoba, którą kojarzysz, chłopie, ogarnijże się ()

Pełno masz w necie golizny kobiet, które kojarzysz z filmów, Facebooka, Instagrama etc., i co w związku z tym? Lepiej się nadają do tego, co robisz pod kołdrą, gdy mama idzie spać? Tragedia.
  • Odpowiedz
@czemu_dlaczego:

@Akuzativ94 tu chodzi o przyrównanie czegoś takiego jak samobój (jakikolwiek) do durnych cycków (jakichkolwiek), a nie random vs osoba, którą kojarzysz, chłopie, ogarnijże się ()

No koniec świata, dałem porównanie!
  • Odpowiedz