Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@d4wid: No muszę przyznać, że spin PiSu z tymi banerami to jest absurdalna sytuacja niczym z Monty Pythona. Jedyny ruch, który mieli to to zignorować a tymczasem widząc napis "POKONAMY TO ZŁO" z ryjem lecą, że jak to Owsiak miesza się w politykę i stawia się przeciwko nim. Szkoda, że im wyborcom się lampka nie zapala, no ale z drugiej strony nie mogą widzieć tej, jakby nie było, humorystycznej sytuacji,
  • Odpowiedz
@d4wid:

Ale czym się właściwie różnią kpiny z hasła ,,uśmiechnięta Polska'' od kpin z hasła ,,dobra zmiana''?

Obie partie powinny mieć świadomość, że te ich hasła będą używane przez przeciwników sarkastycznie.
  • Odpowiedz
@d4wid: "uśmiechnięty" to sarkazm. Nie dziwi mnie, że nie wyczułeś. Powiedz mi jeszcze, w jaki sposób wystawione przed wyborami bilbordy z szarym napisem "z sepsą", drobną czcionką na szarym tle mają pomóc w walce z chorobą?
Na serio jesteś aż tak głupi? Czy Ci za to płacą?
  • Odpowiedz
Czy konfiarz co myśli, że bycie "uśmiechniętym" to negatywne słowo.

@d4wid: No raczej nie pozytywne skoro jest używane przez przeciwników elektoratu Platformy/obecnego rządu. Uśmiechnięci to jak najbardziej pejoratywna etykieta.
  • Odpowiedz
@d4wid: bardziej mnie śmieszą fani Trzaskowskiego który nam tak dokręci śrubę, że masakra ale zielony ład sam się nie wprowadzi w końcu planeta płonie. Każda partia siebie jest wart ale czemu nic o PEŁO nie wspominasz?
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: "uśmiechnięty" to sarkazm. Nie dziwi mnie, że nie wyczułeś.

Na serio jesteś aż tak głupi? Czy Ci za to płacą?

@Nestoreish: co tam psioczysz konfiarzu?XD

Tylko pisowcy z konfiarzami potrafią zrobić
  • Odpowiedz
  • 0
wprowadzi w końcu planeta płonie.

@Lardor: bo płonie, chyba, że pożary w Kalifornii to norma u uposia.

Każda partia siebie jest wart ale czemu nic o PEŁO nie
  • Odpowiedz