Posiada ktoś te perfumy i może się o nich wypowiedzieć ? Podobno klon lv ombre nomade, nigdy w nich nie wyszedłem do ludzi ponieważ są to najmroczniejsze perfumy z wszystkich jakie mam, ja czuję dym oraz skórę zapach podobny do konia w stodole z sianem #perfumy
@Rigiel Ja je sobie layeruję z French Avenue The Night. Noir zyskuje dzięki temu elegancką różę i głębszą, lekko kadzidlaną, bazę. Ogólnie staje się znacznie bardziej “premium” w odbiorze.
Btw dziwi mnie popularność Noira, bo to w sumie wymagający profil zapachowy.
@Rigiel Okropny smród, poszły dalej po 1 psiku. Mam oryginał lv i te nawet obok nich nie stały. Ombre nomade od czasu do czasu zarzuce i za każdym razem komplementy. Pchnij to dalej, kup za to 10ml ombre nomade i będziesz zadowolony bo wystarcza 2 psiki i parametry atomowe przez cały dzień.
#perfumy
źródło: 1000002155
PobierzBtw dziwi mnie popularność Noira, bo to w sumie wymagający profil zapachowy.
Ombre nomade od czasu do czasu zarzuce i za każdym razem komplementy. Pchnij to dalej, kup za to 10ml ombre nomade i będziesz zadowolony bo wystarcza 2 psiki i parametry atomowe przez cały dzień.