Bystrzak schowany w chałupie jedynie tajfun miał odwagę wyskoczyć do tvn przeciwko jego Agatce no i Lesiu Legan reszta pochowana po norach https://youtu.be/9ORKEdGg5Zo?si=ZaR2OQMxL_pk6wXK szacun tajfun że ty masz jaja w porównaniu do własciciela kanału co wszystkie donejty idą na jego konto #bystrzaktv
@MROWA_SPURS_TOTTENHAM: i kaczor opowiadający, że wyskoczyłby do TVN ale spał XD. Ja też mam takich ziomków, co zawsze jak była jakaś afera, to nagle "spali" albo byli czymś wielce zajęci. Tak zwane niedoszłe ostrzaki. Kaczor wiecznie pierwszy do bicia ciapka, jak akurat go nie ma w promieniu 10 kilometrów
@lagomorph: ej ej ej akurat kaczorek wyskoczył z ciapkiem i nawet mu sprzedał kilka razy na łeb. Nawet nie wiem czy to nie był ten stream na którym helsz się przybiła że jest w ciąży, ale na pewno sceneria taka sama z barem
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
Komentarz usunięty przez autora Wpisu