Aktywne Wpisy

MLeko29 +5
Co może być czeskie?
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada

Mokotowski +132
Ale Tuskobotów wybiło na wykopie. Białek nachapie się pieniędzy.
W #pracbaza od miesiąca pracuje fajna blond dziewiętnastolatka która ewidentnie do mnie świruje. Mam 32 lata. Wchodzić w to?
źródło: temp_file6395455648594777717
Pobierzźródło: 1000009083
PobierzTrzeba być wyjątkowo cofniętym w ilości chromosomów, by zarywać do koleżanki z pracy. Ba! Są takie asy, które startują do koleżanki z działu. Specjalna nagroda
@synadama: Nie. Szuka frajera, który będzie odrabiał jej lekcje. Daj se spokój.
Statystycznie tak się to skończy, ale czasem są wyjątki na co bym średnio liczył na Twoim miejscu:)
tylko żonie nic nie mów
Związek w pracy to najgorszy pomysł jaki może być. Nie bez przypadku stabilne relacje to takie, gdzie partnerzy pracują w innych miejscach oraz branżach.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@TheForbiddenLast: akurat mam notatkę o tym OPie i jestem prawie pewny że to bait obliczony na specyficzny, mizoginistyczny cel.
Co do romansów w pracy, z mojego doświadczenia znam tylko jeden taki przykład i są od 8 lat małżeństwem, więc jak na razie 100% udanych związków ( ͡° ͜ʖ ͡