#kononowicz Franek łowca bramek kwestuje. Można by pomyśleć, że kosnoludek coś wrzucił do puszki,ale to chyba nie on. Zbyt dobrze ubrany ten Pan. Choć delikatnie podobny do kloszardowego dalajlamy ze Storczykowej.
@1234rfdcfvghytrewsedrgyj: o Truskolaskim to wiem. Natomiast o Franku kilkakrotnie wypowiadał się na filmach tak neutralnie i chłodno. A to kolejna jego niespełniona miłość, popytam prezesinę. Będzie usuwał komentarze aszasz = coś jest na rzeczy albo wyjaśni mnje za co Franek nie chciał łapówki dać fundacji kosnoludka.
@Denaturovsky: o teraz gdy dodałeś foto to wreszcie wiem o co Tzi chodziło. Nie mam foty prezesa z profilu ,koniecznie z tą latarką na łypie,ale masz rację. POdobny jak dwa hoboki.
@pyczasty: A Ty co tu u mnje pod wysrywem za prywatne wojenki uprawiasz?.Bawisz się w czykę? U mnje nie agencja matrymonialna. Teraz Ty się POpraw albo moja moderacja będzie kasować Twoje wpisy nie temat wysrywa.
@pyczasty: bawisz czy nie bawisz się, chodzi mi o to,że użytkownik z którym dyskutujesz tutaj pisze posty co 20 minut . I możesz sobie tam u niego pod wpisem zapytać co u niego. Nie musisz mnje tu zaśmiecać konta. Co chwilę powiadomienia dostaję, myślę,że ktoś napisał coś miłego do mnje. Klikam a tam dyskusja,która mnje nie obchodzi. Co do parobka,zleceń to nic mnje o tym nie wiadomo. srawek mnje płaci.
Franek łowca bramek kwestuje.
Można by pomyśleć, że kosnoludek coś wrzucił do puszki,ale to chyba nie on. Zbyt dobrze ubrany ten Pan. Choć delikatnie podobny do kloszardowego dalajlamy ze Storczykowej.
źródło: 1000010895
PobierzMi zawsze łeb ekoludka z profilu, kształtem przypominał hełm z pancerza wspomaganego bractwa stali z Fallouta.
źródło: fallout-power-armor
PobierzNie mam foty prezesa z profilu ,koniecznie z tą latarką na łypie,ale masz rację. POdobny jak dwa hoboki.
źródło: 1000003192
PobierzTeraz Ty się POpraw albo moja moderacja będzie kasować Twoje wpisy nie temat wysrywa.
Co do parobka,zleceń to nic mnje o tym nie wiadomo. srawek mnje płaci.