Wpis z mikrobloga

• 4
@hot_tomek: 3 złapanych w ciągu 2 dwóch miesięcy w jednym tylko okręgu i to najgorszych do wędkowania miesiącach. Co do głupich zasad, samołówki* to czyste kłusownictwo, a zakaz łapania szczupaka w okresie ochronnym którego jest bardzo mało w Polsce przeszkadza tylko starym kłusownikom. Tak więc nie p-----l że Ukraińcy nie są problemem, bo skala kłusownictwa u nich jest spora samo to że złapali aż trzech to dużo bo ludzie łowią
  • Odpowiedz
  • 4
@hot_tomek: wycena tych szkód to żart, a kary za nie stosowanie się do regulaminu powinny być z 10 razy większe, i tak jak wspomniałem wcześniej to że złapali aż trzech i jednego Polaka to znaczy że skala kłusownictwa jest ogromna bo kontroli w Polsce prawie nie ma.
  • Odpowiedz
  • 9
@hot_tomek: gdzie manipuluje? złapali 4 osoby a 3 z nich to Ukraińcy. Więc albo Polacy są sprytniejsi i mądrzejsi od Ukraińców bo nie dają się tak często łapać, albo kłusownictwo w narodzie "wybranym" jest dużo bardziej powszechne niż wśród Polaków.
  • Odpowiedz
@NiceshootPL @hot_tomek oczywiście, że u nich skala kłusownictwa jest o niebo większa niż u nas. Ja tam wędkarz nie jestem, ale mój ojciec jeździł swego czasu jak miał zdrowie nad Bug to po naszej stronie nigdy na siatę nie łowili. A u nich to norma była no i oczywiście wyciągali tymi światami fchuj ryby.
  • Odpowiedz