Wpis z mikrobloga

#wosp Pod dowolnym wpisem na facebooku o WOŚP na dowolnej stronie informacyjnej lub nie wiem, fanpeju miasta, w komentarzach jest takie pisowskie j----e w dupę szambo, że naprawdę aż pięść z kastetem się zaciska... klikam na te profile, sprawdzam tych ludzi, jestem ciekaw jak wyglądają ci, którzy od rana spamują "ani grosika dla owsika", "wpłacaj na caritas", "owsiak złodziej", "owsiak nie lecz mnie swoim sprzętem" etc. i widzę te polackie mordy po sześćdziesiątce, te boomerskie nasienia których ostatnią podnietą w impotenckim życiu jest nienawiść, albo jakieś dresiarskie pomioty, rozmazane fotki profilowe pod autami bo nawet nie potrafią ogarnąć j------o autofocusa w aparacie XD i lanie szlamu, j---ć owsiaka, j---ć esbeka... masowo, jak orkowa horda, tysiące komentarzy robiące to, co gównop0lak umie najlepiej - obrzydzać dzień swoim rowieśnikom. P0lacy, jakim wy jesteście beznadziejnym materiałem genetycznym ja p------e XD Te doniesienia o najniższej dzietności są naturalną konsekwencją tego co widać na codzień
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach