Aktywne Wpisy

orientalist-jack +168

plusikdziczku +181
Opinia o filmie Job czyli ostatnia szara komórka. Świat upada bo jesz cziperki z biedronki i popijasz koncerniakiem xD Do tego oglądasz bekowy film - jak ty możesz Polaku zaznawać takiego prymitywnego szczęścia?!
#filmy
#filmy
źródło: 1000037851
Pobierz

![niemiecki BILD: Pięciu braci, wszyscy skazani [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/043b5b16cff3bd2ec62261639cc40817e4fc95134dd4956ceaf3d26cf43eea8d,q80.jpg)

- neurolog - stwardnienie rozsiane (od niedawna)
- gastrolog - wrzodziejące zapalenie jelita grubego - od ~8 lat
- hepatolog - PSC (pierwotne stwardniające zapalenie dróg żółciowych) - od ~3 lat
- psychiatra - na depresję z przerwami i u różnych lekarzy - od ~8 lat. Chodziłem na terapię na NFZ kilka lat
No i nie wiem do kogo mam iść i co ma być tą podstawową?
Bo wiele objawów jest takich że dla naprawdę nie wiadomo o jaką chorobę chodzi.
Niby SM byłoby pewnie wyborem ale mam diagnozę od niedawna bo objawy zrzucałem na inne choroby.
A rodziny w ogóle nie wie co jest 5 bo leczę się w poradnikach specjalistycznych a on głównie klepie mi L4 na przeziębienia itd.
Pozdro i dzięki jak ktoś odpowie cokolwiek sensownego.
#niepelnosprawni #stwardnienierozsiane #zdrowie #depresja #lekarz #wzjg #crohn
Po prostu chodzę na wizyty i robię kolejne badania i co najwyżej dostaje wyniki poprzednich.
Nikt mi nie daje żadnych papierów w stylu że gorzej się czuję bo nie ma na to czasu bo za drzwiami czeka kolejnych 10 pacjentów na wizyty z opóźnieniem 2h
Ja słyszałem że na SM młodym osobom którzy poruszają się samodzielnie nie chcą dawać "od ręki" bo zakładają że poza rzutami funkcjonują normalnie
Więc co pytają się na komisji i na tej podstawie oceniają?
@interpenetrate no różne som odmiany i różnie osoby przechodzą. U mnie jest brak siły i od kliku lat stopniowo coraz bardziej nie miałem siły w