Aktywne Wpisy

fervi +635
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz
simplequestion +80
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

źródło: IMG_2013
Pobierzźródło: polish_save
Pobierz@lukimukkki: albo nazwa kliniki i nick albo przestań aluzjami i niedopowiedzeniami robić komuś koło pióra. Mam wywalone na temat zabiegów medycyny estetycznej w temacie przeszczepów włosów, ale leczą mnie zielonki, które gardłują bez konkretów. Chcesz ustrzec innych przed swoimi błędami? Ok. To jasno powiedz gdzie te błędy popełniłeś, komu bezpodstawnie uwierzyłeś i kto ci obiecywał przemianę w księcia z bajki, która nie nastąpiła.
Ale patologia, spotykałem się z przypadkami gdzie tych graftów było wyjmowane więcej, no ale chyba wszystkie były wszczepiane. Wtedy tył wyglada teoche slabiej, ale ogólna gestosc jest wieksza. Nawet tu na forum są takie przypadki. Ale jak można komuś wyjąć około 5-6 tysiecy graftow i nie wszczepić nawet połowy? Kryminał
Nie zgodzę się tylko, że 4 tysiące starczy na całą głowę, bo tym można pokryć tylko łysy przód i
Strefa dawcza przecież zarasta, moja wyglądała dużo gorzej po pierwszych 3 miesiącach. Po co wrzucasz zdjęcie od razu po zabiegu? Wygląda tendencyjnie, a przecież dosłownie każdy, w każdej klinice wyglada minute po przeszczepie tak samo. Lepiej dodaj teraz zdjęcia z timestampem pod normalnym kątem, żebyśmy mogli zobaczyć wszyscy progres.
Gwarantuję Ci, że pierwsze miesiące wyglądają tak samo, nieważne
1. Ciężko dokładnie i miarodajnie to policzyć
2. Pierwsze miesiące po przeszczepie są jakie są, dużo wątpliwości i rozkminek i łatwo kogoś oskarżać. Niech OP wrzuci zdjęcia z dokładnym czasem kiedy było zrobione.
Komentarz usunięty przez moderatora
W ogóle cała sprawa jest strasznie dziwna, bo skoro ktoś kto wyjmował grafty typowi z głowy nie wie ile ich wyjął, czyli po prostu tego nie liczył, to skąd ma wiedzieć ile zrobić otworów żeby te grafty włożyć?
źródło: k1
Pobierzdużo więcej włosów niż potrzeba, dużo więcej niż wynosi bezpieczna ilość, niż wyraziłem zgodę. W Twoim przypadku 4K to adekwatna ilość, bo miałeś pokrytą całą głowę, ja tylko przód. 4-6K w moim przypadku to włosy wyrzucone do kosza.
Włosy mogą co najwyżej zarosnąć tak jak w Twoim przypadku. Nic tu magicznie nie odrośnie. Przy 2,5K powinienem nadal mieć możliwość