Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +15
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +684
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze

źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz
Tak sobie myślę - jak wreszcie przesądzą się losy #kredyt2procent czy #kredyt0procent w jedną lub drugą stronę to zaczną sie wreszcie transakcje na rynku nieruchomości. Po cenach obecnych albo te 20% niższych.
I czy to nie będzie moment kiedy będzie pompa na bananie? Wannabe-inwestorzy pewnie już nie będą pałować kasy w nieruchomości, a aprobują czegoś nowego. Zagraniczne giełdy to chyba dla nich za dużo. Więc WIG20 może tu urosnąć
Tam to się jeszcze utrzymuje i u nas się utrzymuje. Było FOMO zakupowe przez lata. Na spacerze spotkałem typiarę która nie ma
Prawda jest taka, że podatki są super korzystne dla landlordów. Jak kupisz mieszkanie za 500k, wynajmujesz 10 lat i potem sprzedajesz za 800k to od tych 300k nie płacisz podatku, a od wynajmu tylko 8.5%.
Przy czym dla mnie
Z 500 na 800k to super, ale jeszcze trzeba sprzedać za te 800, bo demografia wygląda zle. Mało osób w młodszych pokoleniach + rekordy podaży betonu.
Moja siostra traktuje kredyt jako rozwiązanie wszystkich problemów. Bierzesz kredyt i wynajmujesz.