Wpis z mikrobloga

Wczorajsza trasa. Dolina Kościeliska- Przysłop Miętusi- Krzesanica- Kopa Kondracka- Dolina Kościeliska. 18.20 km, 8 godz marszu z przerwami. Warunki zmienne. Od słońca z pięknymi widokami do mgły z widocznością na kilkanaście metrów. Powyżej linii drzew raki obowiązkowe. Na szlaku widziane jeszcze 2 osoby. Dopiero na Kopie Kondrackiej było trochę więcej ludzi. #tatry #mojezdjecie #gory #zima
ZygmuntJedyny - Wczorajsza trasa. Dolina Kościeliska- Przysłop Miętusi- Krzesanica- K...

źródło: temp_file92323936939672911

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZygmuntJedyny widzę że się znasz trochę to zapytam.Jak wlazłem przez równo 12 godzin zaczynając z dworca kolejowego na Giewont pożniej kopa Kondracka i kolejno Kasprowy i na dół z powrotem na dworzec (pociąg mieliśmy powrotny)To jest się czym pochwalić czy to raczej zwykły spacer?
  • Odpowiedz
@ZygmuntJedyny byłem może nie tyle zmęczony co miałem jajka obtarte więc z Kasprowego chcieliśmy wrócić kolejka ale była taka kolejka do kolejki że wracaliśmy z buta.Wrazenia niezapomniane.Dzisiaj już bym tego nie powtórzył z racji wieku.
  • Odpowiedz
  • 0
@hadrian3 Szła dwójka chłopaków w rączkach ale cofnęli się po Krzesanicy. Przy schodzeniu w dół raki i asekuracja czekanem była niezbędna. Przy poślizgnięciu przy tak wypłaszczonej grani przez śnieg i lód nie byłoby jak zahamować. Także lecisz w dół.
  • Odpowiedz