Aktywne Wpisy

ocobiega 0
Jak wyszukać foto człowieka (kobiety w tym przypadku) Internecie jeżeli Google ma ograniczenia co do wyszukiwania ludzi? Poznałem jedną fajną na apce randkowej, ale kurde wyczuwam fake bo jest sztosem, do tego ma 18 lat, mieszka sama(rly?) i do tego chce zaliczki 250pln. Wiem że zaliczka to red flag, ale od 4h ciągiem z nią rozmawiam i gdyby była fake to by chyba tyle nie siedziała na telefonie aby mnie oszukać na
#sportywalki #mma #boks #bjj #zapasy #samoobrona #trening #sport #niebieskiepaski #ksw
Ale najlepiej uciekać - za połamanie nogi u atakującego nachodzisz się po sadach żeby się wybronić
Jeśli chcesz uprawiać sport pod samoobronę to MMA najlepiej cię przygotuje. Natomiast nawet tam nie nauczą cię odnajdywania w środowisku ulicznym - dobrze jest to uzupełnić u dobrego trenera krąg magi.
Co do
Komentarz usunięty przez autora
Nie czytałbym też raczej opinii typu "zrobisz sobie problemy prawne", bo to nie zależy od umiejętności. Problemy przez samoobronę mogą być zawsze, a łączenie tego w wypowiedzi z treningami sportów walki może spowodować mylne wrażenie, że trenując kogoś uszkodzisz. Nie, nie mając
A jesli chodzi o