Aktywne Wpisy

oofok +1
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się

WieszakKrzak +3
Jesteś Helmutem Marko i wywalasz Slowsona. Kto do RBR?
- Tsunoda 57.9% (81)
- Hadjar 3.6% (5)
- Lindbad 0.7% (1)
- Perez 4.3% (6)
- Vettel 17.1% (24)
- ktoś inny ze stawki 16.4% (23)
Tyle, że to jest prawda i pani Dominika nie ma racji. Pamiętam, że śp. profesor Kaczanowski przedstawiał nam wyniki badań, które to potwierdzały. Kiedyś można było przeprowadzać takie badania, teraz ich wyniki byłyby niepoprawnienie polityczne, więc tego robić nie wolno.
źródło: temp_file4539973987646655175
PobierzNie. Jest dużo osób które osiągnęły sukces zawodowy i zbudowało karierę, a pochodziło z biednych rodzin. Niestety tutaj też nie należy mówić o kolorze skóry, bo już pojawia się
Pracuje u mnie w firmie jeden taki starszy cygan. Jak ma jakiś problem to bez problemu przychodzi i mówi, że jest głupi i pyta o coś. Często mu mówiłem, że głupi to jest ten co się nie pyta i robi coś bezmyślnie, a nie ten nie