Aktywne Wpisy

Graner +11

BadBoyIndygo +2
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Ostrzegałem go na jego "transmisjach na żywo", że jak już zdecyduje się założyć działalność gospodarczą to jest to droga w jedną stronę - nie będzie mógł jej zawiesić. W sensie no niby będzie mógł, ale co jeżeli w trakcie miesiąca wpadnie mu niezwykła okazja zareklamowania czegoś co zapewni mu taki sam zysk jak z normalnych filmów? Będzie musiał odmówić lub ugadać się z firmą, aby poczekała do następnego miesiąca, kiedy swoją działalność wznowi, a firmy tego nie lubią.
Nasz Piotruś Pan właśnie ogłosił, że robi przerwę z yt na dwa miesiące, chyba, ze pojawią się materiały sponsorowane. NO CO ZA CYMBAŁ. Szkoda gadać. Ciekawe jak się potem z tego wytłumaczy US.
#yanek
@Zoltafik: lub na czarno, a przelewik na konto taty
"Przedsiębiorca może zawiesić działalność na czas określony lub nieokreślony, jednak nie krótszy niż 30 dni."