Aktywne Wpisy
Niby minęło jakieś półtora roku od mojego rozstania z ostatnią poebuską, ale nie znaczy to, że dziwne akcje mam za sobą.
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że

rtpnX +370
Tak się powinno postępować z tymi czereśniami z bez wydechu w starych guzach xD
#patologiazewsi #facebook #heheszki #motoryzacja
#patologiazewsi #facebook #heheszki #motoryzacja

źródło: temp_file6378801876972809105
Pobierz
Jednak overall - dobry film wojenno-obyczajowy.
Scena końcowa z "Biedronką" to jedna z najlepszych ujęć jakie w życiu widziałem pod względem emocji jakie tam było czuć.
To powinna być solidna "7" na filmwebie ale Polacy się zesrali o kilka szczegółów.
Gdyby Netlix wziął Miasto 44, wrzucił tam amerykański dubbing, podmienił Warszawę na jakiś Paryż, to by był epicki film 📽️
#film #seriale #netflix #kino
źródło: temp_file7617109134784906128
Pobierz