Wpis z mikrobloga

Cześć! Na początku marca planuję wyjazd do Malagi razem z moją dziewczyną. Dwa dni chcemy poświęcić na zwiedzanie samej Malagi, a jeden na wycieczkę łączącą Caminito del Rey i Rondę. Pozostaje nam jeszcze jeden wolny dzień, którego plan wciąż jest nieustalony. Wahamy się między wizytą w Grenadzie a Gibraltarem, choć rozważamy także inne opcje. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i wskazówki! #wakacje #andaluzja #malaga #taniepodrozowanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zygarndg: Ogólem byłem tydzień temu. Pamiętaj o szybkiej odprawie, te wyprawy mają często overbooking. (Ja miałem, ale na szczęście jedno miejsce było i nas potem wcisneli jako parę)

Caminito del rey polecam strasznie. Idealnie trafiłem z pogodą, było naprawdę fajnie.
Tu ujęcie z mojej rolki na IG :D
Yakooo - @Zygarndg: Ogólem byłem tydzień temu. Pamiętaj o szybkiej odprawie, te wypra...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zygarndg: Na Giblartarze też byłem, ale nie udało nam się wbić na górę, bo przyjechaliśmy późno (wcześniej byliśmy też w Marbelli, która jest po drodze), a potem pomyliśmy drogę na górę. (Nie warto jechać samochodem do Giblartaru, bo wypozyczalnie zgarną od Ciebie hajs, więc zostaw auto w La Linea).

My będąc o 17:00, nie mogliśmy skorzystać z kolejki - ona już była nieczynna, a wchodzenie na górę gdy robiło się
Yakooo - @Zygarndg: Na Giblartarze też byłem, ale nie udało nam się wbić na górę, bo ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz