Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

i do tego parku https://maps.app.goo.gl/oRpqF382HBaWb5Cx7
a w maladze jest fajny sklep z turron gdzie rozdają dużo dobrych darmowych próbek xd tylko w swoim lokum sprawdzajcie dokładnie czy nie śpicie z karaluchami/pluskwami w jednym pokoju bo to obleśne miasto
Caminito del rey polecam strasznie. Idealnie trafiłem z pogodą, było naprawdę fajnie.
Tu ujęcie z mojej rolki na IG :D
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzMy będąc o 17:00, nie mogliśmy skorzystać z kolejki - ona już była nieczynna, a wchodzenie na górę gdy robiło się
źródło: image
Pobierzpatrzyłabym gdzieś w albaicin bo to robi wtedy fajny spacer ale nie mam pojęcia
źródło: image_picker_DEE08CA4-279D-41B2-A7BE-E4CA193B3AA4-26429-00000802E24B24EA
Pobierz