Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

1. daje posiłki?
2. szkoły nie dają punktów za żebranie?
No tak, bo jak wolontariusz pójdzie na hotdoga z żabki to go osobiście owsiak wychłosta podczas światełka do nieba.
źródło: z31519929AMP,Ksiadz-chodzi-po-koledzie--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz@Gieekaa: zdradzę ci sekret, dostawaly procent z kopert xD
@0caffe: pewnie punkty, które dla danego dzieciaka stanowią składową do oceny z zachowania. I jeśli to prawda, że odejmują, to powinno się zrobić zadymę w szkole, bo co najwyżej dzieciak który idzie zbierać kasę powinien dostać dodatkowe punkty, a ten co nie idzie, po prostu nie dostać żadnych, a nie mieć jeszcze zabrane.