Wpis z mikrobloga

Wysiadła mi wkrętarka, więc postanowiłem że wraz z zakupem nowej powymieniam też inne sprzęty na akumulatorowe. Zdecydowałem się na serię Performance 20V. Zawsze myślałem że to jakiś mega badziew, a okazało się że - kurde - te sprzęty są mega spoko. W dodatku można je kupić za śmieszne pieniądze. Kątówkę dorwałem za 130 zł xD Moja cebula jest ukontentowana.

Jakie graty polecacie? Na razie mam kątówkę, zakrętarkę i piłę szablastą. Czekam na promkę na wkrętarki.

#parkside #elektronarzedzia #majsterkowanie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L3stko: dla domowego majsterkowicza parkside ma fenomenalne proporcje jakości do ceny.
Jak wiesz że coś będziesz używał częściej lub mocniej to kupujesz wersje performance i tyle.
  • Odpowiedz
@L3stko: moje topy to: wkrętarka zielona 12v (legendarny sprzęt), szlifierka kątówka 76mm czarna 12v, młot mały 12v czarny, ukośnica 20v czarna (biały kruk,już nie produkują), wkrętarka 60nm czarna 20v w wersji C3, klucz udarowy 20v czarny, zagłębiarka 20v, kosiarka 40v zielona ale tylko wersja A1 lub A2 bo ma silnik z performensa a jest sporo lżejsza. Mam chyba wszystkie sprzęty które park wypuścił.
  • Odpowiedz