Za szybko znalazłem kupca na furę i zostaje miesiąc bez auta xD, czy znacie jakieś zaufane wypożyczalnie w Krakowie nie za miliony monet gdzie będą mieli jakiegoś pidzika na dojazdy do roboty, typu np. citigo w bieda opcji na najem długoterminowy 1msc?
@wyznacznikmacierzy: O olx nie pomyslalem, tylko czy nie bedzie tak ze tam wszystko na gębę i jakieś machloje przy zdawaniu auta. Masz coś do polecenia?
@SPLASHY: kaizen jest ok, ale weź pod uwagę, że auto musi wyglądać identycznie przy zwrocie. jakiś traficar czy inne firmy nie robią takiego kwasu, jeśli chodzi o czystość pojazdu, ale kaizen jest wręcz pedantyczny.
@SPLASHY @smilealittlebit: Miałem kiedyś auto zastępcze od nich, bo ubezpieczyciel miał z nimi umowę. Gość mi podstawił auto pod dom i mówi, że protokół odbioru podpiszemy i zaznaczymy uszkodzenia. No to mając doświadczenia głównie z USA obszedłem auto, obejrzałem z grubsza i mówię "no nie ma nic". Gość wyciągnął tablet i mówi "no ja tu mam 32 zaznaczone" xD Na czystym aucie w środku
@SPLASHY: wg mnie najtańsza opcja to wypożyczalnia na lotnisku. Wyszukaj przez qeeq.com. Zamiast brać u nich ubezpieczenie to weź roczną polisę na worldwideinsure (koło 400 zł z deluxe na rok). Samochód odbierz za dnia żebyś mógł nastukać jak najwięcej zdjęć w jak jak największej rozdzielczości. Każdy kawałek auta w środku i na zewnątrz. Przy zwrocie auta na bank zaznaczą Ci jakieś rysy więc od razu składasz reklamację na maila i
#krakow #wypozyczalniasamochodow #wypozyczalnia #najem #auto #auta #motoryzacja #samochody #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
@SPLASHY @smilealittlebit: Miałem kiedyś auto zastępcze od nich, bo ubezpieczyciel miał z nimi umowę. Gość mi podstawił auto pod dom i mówi, że protokół odbioru podpiszemy i zaznaczymy uszkodzenia. No to mając doświadczenia głównie z USA obszedłem auto, obejrzałem z grubsza i mówię "no nie ma nic". Gość wyciągnął tablet i mówi "no ja tu mam 32 zaznaczone" xD Na czystym aucie w środku