Aktywne Wpisy

enten +298
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było

źródło: 1736848979373
Pobierz
Nie chcę pić, ćpać i niczego innego od czego można się uzależnić albo wariować na mieszkaniu. Zapiszę się na basen bo latem pływanie zawsze poprawiało mi humor. Może są jakieś delikatne leki? Chodzi o taki wewnętrzny niepokój, przygnębienie, czarnowidztwo, zrezygnowanie. Może testosteron?
#studia #praca #pracbaza #zdrowie #medycyna #przegryw
#pytanie
Spróbuj suplementować tryptofan.
to ja dobrze wiem, problem w tym, że odpowiednią różową nabywa się pod koniec średniej nie przed 30. Teraz to już tylko uciekać w robotę, jakieś gotowanie, zakupy. Ostatnia deska ratunku i muszę się przełamać - iść na jakąś msze dla samotnych. Najwyżej będzie nieśmieszny żart. Bo w klubach to xDDD.
Komentarz usunięty przez moderatora
Pisałem. NIE alko i nic mocnego. Po prostu sam siebie teraz w nowym obcym miejscu nie poznaję choć to kilkadziesiąt km.
A jak problem występuje dłużej niż rok, to idź
Niektóre osoby wpadają w okropne psychozy, po których ciężko jest się potem pozbierać.
Wskazalem tez C-D, ktore trzeba stosowac na dluzsza mete bo dziala
Jednak stosując krople i jednocześnie zażywając produkty zawierające dużo narynginy możemy chwilowo upośledzić metabolizowanie THC przez enzymy wątrobowe. Zgodzę się z Tobą, że przy dawkach leczniczych jest w porządku.
Miałem też po prostu obawy, że osoba nie mająca wcześniej kontaktu z tą substancją zażyłaby jej zbyt wiele!
Jednak lekarz przy wypisywaniu recepty powinien zadbać o