@Estetykatopodstawa ja wybieram zazwyczaj najtańsze. prawda jest taka, że normalnie noszone ubrania nie są jakieś brudne i nie jest potrzebny najdłuższy program dostępny w pralce, żeby to wyprać. O ile oczywiście nie tarzasz się w błocie ani tym podobne. Do płukania używam Kuschel weich i wszystko ładnie pachnie i jest czyste.
Możecie polecić jaki proszek do prania/płyn/kapsułki? Używacie do prania?
@Estetykatopodstawa: Moim zdaniem te produkty lidla marki własnej są spoko zarówno kapsułki jak i płyn do prania. Kiedyś kupiłem persila to na przykład jak założyłem t-shirt w nim wyparny zaczęło mnie wszystko swędzieć.
@Estetykatopodstawa: osobiscie duzo bardziej wolę combo płyn do prania i płyn do płukania, niż jakieś proszki czy kapsułki które czasem zawodzą, płyn do prania wybieram jakikolwiek jest na promocji, a do płukania lenor lub silan. do ręczników i bielizny nie dolewam płynu do płukania i piorę w minimum 60 stopni by się lepiej wyprało, natomiast takie day to day ciuszki w 40 stopniach na krótszym programie
@Estetykatopodstawa: płynu do płukania nie używam w ogóle. Do prania biorę zwykle Woolite jak jest na promocji, ale teraz kusi, by spróbować tego z Lidla ( ͡°͜ʖ͡°) + do prania ciuchów sportowych (po siłowni/bieganiu) płyn "sportowy" z Rossmanna
Możecie polecić jaki proszek do prania/płyn/kapsułki? Używacie do prania?
Dotychczas trochę olewałem ten temat, ale czas się poprawić :<
#modameska #modadamska #ubrania #niebieskiepaski #rozowepaski
@Estetykatopodstawa: Moim zdaniem te produkty lidla marki własnej są spoko zarówno kapsułki jak i płyn do prania. Kiedyś kupiłem persila to na przykład jak założyłem t-shirt w nim wyparny zaczęło mnie wszystko swędzieć.
+ do prania ciuchów sportowych (po siłowni/bieganiu) płyn "sportowy" z Rossmanna