Aktywne Wpisy

FejsFak +103
WymieniΕem ten modulik VCD przez ktΓ³ry byΕy bΕΔdy na magistrali CAN ale nic to nie daΕo, auto dalej nie chce zapaliΔ :(
Podpinam ΕΌarΓ³wkΔ 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas krΔcenia czyli ECU nie daje napiΔcia na wtryski. JuΕΌ zaczyna mi brakowaΔ pomysΕΓ³w co moΕΌe byΔ nie tak. Jak siΔ okaΕΌe, ΕΌe to jakiΕ bezpiecznik albo przekaΕΊnik (niby wszystko sprawdzaΕem i jest git) to bΔdΔ siΔ ΕmiaΕ z siebie caΕy
Podpinam ΕΌarΓ³wkΔ 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas krΔcenia czyli ECU nie daje napiΔcia na wtryski. JuΕΌ zaczyna mi brakowaΔ pomysΕΓ³w co moΕΌe byΔ nie tak. Jak siΔ okaΕΌe, ΕΌe to jakiΕ bezpiecznik albo przekaΕΊnik (niby wszystko sprawdzaΕem i jest git) to bΔdΔ siΔ ΕmiaΕ z siebie caΕy

ΕΊrΓ³dΕo: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +98
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zΕ i ja pier\*\*\*Δ
Wszystkie oferty jakie widzΔ zakΕadajΔ spanie w kuchni. Albo kuchniΔ w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwaΔ. Jeden pokΓ³j, z ΕΓ³ΕΌkiem, zlewem i elektrycznΔ pΕytΔ grzewczΔ . 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wyglΔ da 90% ofert.
CoΕcie uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny krΓ³la ze zdjΔΔ poniΕΌej
Wszystkie oferty jakie widzΔ zakΕadajΔ spanie w kuchni. Albo kuchniΔ w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwaΔ. Jeden pokΓ³j, z ΕΓ³ΕΌkiem, zlewem i elektrycznΔ pΕytΔ grzewczΔ . 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wyglΔ da 90% ofert.
CoΕcie uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny krΓ³la ze zdjΔΔ poniΕΌej

ΕΊrΓ³dΕo: kawalerka
Pobierz
ΕΊrΓ³dΕo: c8okd4ibm3x41
PobierzZdjΔcie obrzydliwe, ale najlepiej pokazujΔ ce ΕΌe tylko bezgraniczne zaufanie, wspΓ³Εpraca i siΕa doprowadzi do osiΔ gniΔcia marzeΕ.