Aktywne Wpisy

mariusz95gd +169
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

nowych domów na sprzedaż się praktycznie nie buduje
a jak ktoś chce prawdziwy dom, to ch mu w d....
Ale kwestia lokalizacji.
Np. Na wypizdowie skąd pochodzę, znajomy o-----ł dom za milion, w sumie spoko, niech mu się wiedzie.
A ja se kupiłem gotowca w lokalizacji 2km od centrum za pół ceny.
@Turyferariusz: Wcale nie są tańsze od betonowych, za to mają sporo innych wad i wymagają BEZBŁĘDNEJ ekipy budowlanej bo jakiekolwiek niedoróbki powodują dużo większe szkody niż w betoniaku.
Natomiast juz wiem ze w zyciu bym nie kupil takiej
W nowym też zawsze będzie coś nie tak ale nadal lepiej niż w starym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W nowym też zawsze będzie coś nie tak ale nadal lepiej niż w starym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są jeszcze domy dwurodzinne, na Śląsku takie stawiali, tam jest dopiero kosmos bo żyjesz jak w bloku, nienmasz spółdzielni i wszystko musisz ustalać z sąsiadem którego wcale sobie nie wybrałeś xD
Jeśli domy mają zastąpić bloki to muszą powstawać ich osiedla, a jeśli mają być tanie to muszą być takie same, bo to spora oszczędność i to państwo musi decydować gdzie i ile
@StaryBieruta: tam gdzie wchodzi masówka tam zaczynają się tnięcie na kosztach i walenie w ciula - i masz efekt taki jak te pato osiedla szeregówek w urbanistyce łanowej i
Efekt tego można obserwować golym okiem wokół Waraszawy gdzie patologia budowlana łączy sie z ułańską fantazją tworząc bezsensowny chaos.
A przecież po komunie mieliśmy tyle miejsca i czasu na mądre zarządzanie terenem... To my najpierw na