Wpis z mikrobloga

Po 15 dniach stosowania Elvanse 30mg podtrzymuję to co pisałem, działa bardzo dobrze, w porównaniu do medikinetu jest naprawdę super, serio ten lek może wywrócić mi życie do góry nogami (a akurat tego potrzebuję, bo jest tragedia). Przy tym brak jakichkolwiek skutków ubocznych, brak nasilenia ocd.
Tylko ta cena boli, będę żywił się chyba chlebem z zębami, ewentualnie bułką z chlebem, ale jestem pewny, że w takim tempie niedługo znajdę sobie pracę z której wyżyje. Mój psychiatra na NFZ coś wspominał o zapisaniu mnie do psychoterapeuty przy okazji tego i lekkiej fobii społecznej (chociaż z tym sobie sam powoli radzę), 30 mam wizytę to to dogadam

#adhd #elvanse #medikinet #psychiatria #psychologia #medycyna #psychoterapia #s----------e #wychodzimyzprzegrywu
Kamero - Po 15 dniach stosowania Elvanse 30mg podtrzymuję to co pisałem, działa bardz...

źródło: 1682021460493910

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kostikov: ja brałam Medi CR 20 mg, ale 6 godzin czasu działania to było trochę mało. Później Symkinet 20 mg (też z rodzaju długouwalniających jak CR), on działa ok. 10 godzin. Concerty w moich stronach wtedy nie szło dostać (a ona działa 12h i łagodniej wchodzi i schodzi). U mnie medi było spoko, skupienie w pracy ok, trochę ciszej w głowie, ale na zjeździe byłam bardzo rozdrażniona, nadwrażliwa na bodźce,
  • Odpowiedz