Ktoś wie jak się pozbyć title bara? Próbowałem Borderless Gaming, Widowed Borderless Gaming, różnych skrótów klawiszowych jak alt+shift, shift+alt+win, i nic. Chciałem grać w oknie, ale z wymuszonym full screenem, bo z oryginalnym full screenem nie mogę robić zrzutów ekranu bo ekran wychodzi czarny. Game Bar od windowsa też nie działa, no chyba że da się dodać jakąś starszą grę żeby działało? #gry #pytanie #technologia
@kidi1 no to to wiem, ale szukam sposobu by gra była na full screenie i dało się robić normalne zrzuty bez bawienia się w wycinanie czy bez sterczących idiotycznie pasków.
@Cynian no ja robiłem ogólnie PrtSc na klawiaturze xd Używałbym game bara gdyby łapał Heroesa 4. Nie lubię gdy gry nie chcą się normalnie zminimalizować ani obfocić.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
#gry #pytanie #technologia
źródło: temp_file5003368928122907346
Pobierzźródło: screenshot 1
PobierzUżywałbym game bara gdyby łapał Heroesa 4. Nie lubię gdy gry nie chcą się normalnie zminimalizować ani obfocić.