Wpis z mikrobloga

Mam iphone 14 pro od dwóch lat i zastanawiam się nad powrotem do samsunga (miałem s20). Drażni mnie słaba bateria w iphone i sporo innych rzeczy, ale co do zasady to nie jest też jakiś zły telefon. Niestety mam też apple watcha którego nawet lubię, ale go też bym musiał wtedy sprzedać.

Powiedzmy że za iphone dostanę 2500zl. Samsung wyjdzie mnie po zwrotach jakież 3000, więc mam 500 dopłaty.

Warto się w to bawić? Czy czekać do s26?

Tylko może się okazać, że iphone straci tyle na wartości, ze zmianą za rok wyjdzie mnie tyle samo, jak zmiana teraz na s25 i później na s26 (samsung daje dobre ceny odkupu swoich urządzeń).

#iphone #samsung #galaxy #ios #android

?????

• kupuj s25 40.5% (17)
  • poczekaj rok lub dwa 59.5% (25)

Oddanych głosów: 42

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanLodowegoOgrodu: ja sie przesiadałem z 14 Pro na S24 Ultra, miałem też Watcha Ultra ale zmieniłem stajnie z powodu stagnacji i że od X'a siedziałem na iPhone i potrzebowałem zmiany. Kontrola watcha samsungowego w ruchu jest o wiele lepsza bo ma większe ikony aplikacji, do tego działający asystent po polsku (z którym trzeba się namęczyć aby uruchomić)
  • Odpowiedz
  • 1
@PanLodowegoOgrodu: a po co chcesz czekać?
Miałem chwilę iphone i nigdy więcej. Mam obecnie s23, zaraz będzie s25 i jestem mega zadowolony. Android auto, łączę z telefonem na Windowsie, szybkie udostępnianie od Google, konfiguracja z onedrive, sam system działa szybko i nidzawodnie.
  • Odpowiedz