Wpis z mikrobloga

Zacząłem zastanawiać się czy nie zrobić sobie przygotowania pedagogicznego i jakiś przedmiotów dodatkowych do nauczania i autentycznie iść do szkoły, 18h w tygodniu czilera i lecenie w chu..a jako jakiś nauczyciel informatyki, kasa nie jest wybitna ale nauczycieli będzie brakować i będą lecieć z podwyżkami podejrzewam, mam dość już pracy w #korposwiat 40h + w tygodniu masa stresu, deadliny i inne gówna a tak mógłbym sobie kończyć o 13 i zajmować się biznesami które sobie rozwijam gdzieś na boku, myślałem też od #policja ale tam biznesu odpadają a to specyficzne środowisko i też brak życia chociaż #praca ciekawa, autentycznie #etat potrafi wyssać z człowieka wszystko choć mam dopiero 25 lat nie wyobrażam siebie w wieku 50 lat w #korpo

#pracbaza #praca #nauczyciele
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boczka: az tak źle nie będzie, za naszego życia jeszcze damy radę, ale z perspektywy pracownika korpo gdzie mam te wszystkie asapy, stresy na głowie uważam, że to złota opcja by była, mieszkanie spłaciłem, więc jedyne czego pragnę to dużo czasu dla siebie, i podróży
  • Odpowiedz