Aktywne Wpisy

Wrrronika +21
Czy jestem odpowiednio nocna, jeśli codziennie mam taki naturalny 'makijaż' pod oczami?

źródło: 1000012948
Pobierz
cocojambo210 +99
Ej czacie ze trzeba tak do końca życia z---------ć iks de
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: 1000012948
PobierzWykop.pl
Przecież to kpina z ludzi... nie licząc wyborców pisu i części konfederacji.
#polityka #bekazpisu #wybory
źródło: GiEWxQ7WgAAKyfV
Pobierz@mariusz-madejczyk: wystarczy, by was zmiażdżyć w wyborach
@SubsaharyjskaAlpaka: zakolak nowogrodzki to sobie może co najwyżej zmiażdżyć jaja jak źle usiądzie na spotkaniu z kolegami gangusami XD
@SubsaharyjskaAlpaka: o k---a. Jak to jest, że za każdym razem się na to łapiecie to nie wiem.
@SubsaharyjskaAlpaka: XD oczywiscie czesc psl i wszyscy od stanowskiego i brauna zaglosuja za pisowcem, ale to dalej nie bedzie 51%, a gdzie jeszcze do miażdżącego wyniku
Znowu im rośnie? Na trzy tygodnie przed wyborami w 2023 konfa miała mieć trzecie miejsce i dwucyfrowy wynik, ze wy jeszcze
@SubsaharyjskaAlpaka ja ci napiszę kto bardzo prawdopodobnie zostanie zmiażdżony. Wygra czaskoski i zacznie się pogrom twoich idoli, którzy są przestępcami i złodziejami. Ciekawostka jest taka, że z pierdla nie można kandydować, więc do następnych wyborów parlamentarnych po twoich idolach zostanie tylko dług do spłacenia bo ci którzy pozostaną na wolności pozagryzają się niczym waciekłe psy między sobą a karakana w końcu szlag trafi i dołączy
@SubsaharyjskaAlpaka bez kozery powiem pińćset, po co się ograniczać? Stanowski to niech chociaż 100k głosów dostanie, klaun jeden.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mariusz-madejczyk: no a jak było całkiem niedawno? #mimowszystkoduda
źródło: m26123924,LATEPOLL-2020-2
PobierzDokładnie tak będzie, a parafrazując słynne powiedzenie,
- w 2020 to nie byli prawdziwi wyborcy Bosaka, tym razem zagłosują w
źródło: temp_file4004703116682126309
Pobierz@SubsaharyjskaAlpaka: aha czyli już się nie kryjecie z tym, że PiS i konfederacja to jedna nacja pisokonfederacja?
Brzmisz bardzo pewnie siebie. Ile pieniędzy chcesz postawić na te zdarzenia? XD