Wpis z mikrobloga

@Anonek463: c--j wie kogo to profil ale wspaniale, że pokazuje obłudę polityków. Warto o tym pamiętać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę, że program Mokebe+ będzie mocno wspierany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Anonek463: Ale gdzie ten profil poparł kogokolwiek?
PS. Teorie spiskowe platformianych silniczków o tym któż to nie stoi za profilem tylko dlatego, bo wykazał kłamstwo tęczowego to już groteska xD
  • Odpowiedz
  • 37
@Anonek463: PiS sprowadził do dziesiątki tysięcy imigrantów spoza Europy. Więcej niż Koalicja. Mądrzejsze nie wspominać. A jak temat imigrantów to Tusk i Trzaskowski. Ale służby w akcji to wcale nie są za PiSem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@van-der-staas tylko ze migranci od Jarka to buduja Olefiny czy pracuja na budowie, woza ludzi Uberem, woza jedzenie na Glovo, kreca kebaby a migranci od tuska biora zasilki, skacza po samochodach i sraja do jezior. I co najwazniejsze jedni sa legalnie, placa podatki i skladki, a drudzy nawet nie sa tu legalnie.
  • Odpowiedz
@Cinos to ciekawe, masz jakieś dowody, statystyki, nie wiem, cokolwiek. Jeśli naprawdę chcemy brnąć w tak głupią narrację, to srający do jeziora przyjechał do Polski za PiS i Tusk musiał posprzątać po Kaczyńskim i wyrzucił go z kraju.
  • Odpowiedz
  • 0
@van-der-staas no ale kto postawil mur, a kto mowil ze mur nie powstanie i to sa biedni ludzie, a teraz zmienil opinie o 180 stopni? przynajmniej to co mowi swoim wyznawcom, bo w UE i jego decyzje i slowa juz sa inne
No nie wiem chodziles przez ostatnie 9 lat po kebabach, budowach, jezdziles uberem? Jak sa statystyki za PiSu ile przyszlo to chyba sa legalnie, nie? Wiemy kto to jest
  • Odpowiedz
@Cinos jaki mur? Żadnego muru nie widziałem. I po co rozmawiać o słowach, rozmawiajmy o czynach. Faktem jest, że kilku polityków skompromitowało się na granicy - zero dyskusji. Pytanie brzmi: jakie znaczenie ma legalność pobytu w świetle obaw dotyczących migracji? Cały czas straszyli islamizacją, zamachami, bezpieczeństwem kobiet podczas wieczornego spaceru, itd. Jak ktoś dostanie papiery to zmieni mu się kod kulturowy? Ten typ, co wjechał ostatnio na jarmark w Niemczech mieszkał
van-der-staas - @Cinos jaki mur? Żadnego muru nie widziałem. I po co rozmawiać o słow...

źródło: temp_file5142959502383002285

Pobierz
  • Odpowiedz