Aktywne Wpisy

Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody

źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 45.7% (48)
- 2 21.9% (23)
- 3 13.3% (14)
- 4 i więcej 19.0% (20)

lskx +40
#raportzpanstwasrodka
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
PS. Teorie spiskowe platformianych silniczków o tym któż to nie stoi za profilem tylko dlatego, bo wykazał kłamstwo tęczowego to już groteska xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nie wiem chodziles przez ostatnie 9 lat po kebabach, budowach, jezdziles uberem? Jak sa statystyki za PiSu ile przyszlo to chyba sa legalnie, nie? Wiemy kto to jest
źródło: temp_file5142959502383002285
Pobierz