Wpis z mikrobloga

Myśleliście, że #moonboot lub #ugg to najgorsze c---------y które mogą was w tym roku spotkać? A co powiecie na ten elegancki obów?

PS Co ciekawe, są z naturalnej skóry, a nie jak większość z plastikowej ceraty.
#buty #modadamska #modameska
snx - Myśleliście, że #moonboot lub #ugg to najgorsze c---------y które mogą was w ty...

źródło: butki

Pobierz

Jak myślicie?

• Hot🔥 35.3% (12)
  • Not 🥶 38.2% (13)
  • Paaanie, daj pan spokój, już wolę chujoczłapy 26.5% (9)

Oddanych głosów: 34

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myśleliście, że #moonboot lub #ugg to najgorsze c---------y które mogą was w tym roku spotkać?

@snx: Ja myślę, że jak ktoś lubi ciepło, i mu się sprawdzają, to są super. Nie każdy się ubiera tak żeby wyglądać dobrze w oczach randomowych normików na ulicy. Dużo ludzi ma wywalone i wybierają takie buty w których im wygodnie :)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@4833478: Nie neguję, dużo ironii w moim wpisie. Osobiście uważam, że coraz więcej odważnych/innych modeli pojawia się na rynku i dobrze. Mi osobiście się podobają, chociaż odwagi brakło by mi żeby w nich wyjść a szkoda ;)
  • Odpowiedz
Nie każdy się ubiera tak żeby wyglądać dobrze w oczach randomowych normików na ulicy.

@4833478: Oczywiście, że tak. Masz tutaj 100% racji, jeśli jesteś normalnym człowiekiem to p!d0(L)isz tak trochę modę i ubierasz jak ci się podoba. Natomiast twoja wypowiedź zawiera też jeden błąd logiczny ludzie a głównie dziewczyny/kobiety kupują buty tego typu ponieważ są one modne nie dla tego, że im się podobają nawet często XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Cztero0404: Mi osobiście się podobają, aż zdziwiłem się że występują takie cuda w sieciówce. Tych nigdy jednak na ulicy nie widziałem. Myślałem, że postując je tutaj zbiorę więcej hejtu ale wypok zaskakuje 👍
  • Odpowiedz