Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 45
@komuch92 a co Ty myślałeś? Że niewykształcone, stare babska, których Janusze dawno nie szturchają będą Ci robić kółko wzajemnej adoracji? Masz nauczkę na przyszłość
  • Odpowiedz
@komuch92: nie przejmuj się, ludzie, którym się w życiu dobrze wiedzie nie muszą innych obgadywać; a jeśli Ci to przeszadza to trenuj nawet przed lustrem i kiedyś którąś zwyzywaj (pod warunkiem, że masz alternatywne zatrudnienie); może to czego potrzebujesz to udowodnić sobie, że chociaż starej rurze można wykrzyczeć w pysk swoje;
  • Odpowiedz
@komuch92 żyje w mieście około 15k ludności. Każdy każdego zna. Ludzie tu rąbią sobie dupę na potęgę. Ja mam to w dupie zupełnie bo to robią z braku zajęcia. Trzeba mieć bardzo niskie IQ żeby p-------ć takie głupoty jakie na siebie gadają. Fuck them op
  • Odpowiedz
@Aeterna: 15 k ludzi miasto i każdy każdego zna? Ja mieszkam już pięć lat w moim bloku i nie wiem kto dwa piętra wyżej siedzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
op ma nauczkę na przyszłość aby w nowym #kolchoz #pracbaza nie rozmawiać z pracownikami na tematy poza pracą/osobiste

@komuch92: W pracy nie ma przyjaźni. Robić swoje w robocie a z ludźmi gadać na ogólne tematy bez zwierzania się z prywatnych rzeczy... Niczym się nie przejmuj ludzie są jacy sa
  • Odpowiedz
@komuch92: Może napisz co konkretnie powiedziałeś i jak bo równie dobrze mogłeś naprawdę o-----ć manianę i wykopki Ci wytłumaczą że o pewnych rzeczach nie wypada mówić xD
  • Odpowiedz
@komuch92: chuop niech będzie sobą, jak zrobisz coś wstydliwego czy powiesz to się nie zastanawiaj, patusy cały czas robią cringe i się nie zastanawiają za 5 sekund znowu coś odwalą to dla nich normalny stan. Chuop nie będzie szanowan ale przynajmniej już nie będzie o tym myślał.
  • Odpowiedz
@komuch92: Dlatego dobrze jest mieć tylko 1 przyjaciela.. fakt ciężko takiego znaleźć, ale zawsze jest szansa. Dupę każdy obrabia 🤣, a w rodzinie to już konkretnie i jak tak słyszę jak obrabiają innym dupę przy mnie, to już wiem, jakie teksty na mój temat idą jak nie słyszę :). Przestałem się przejmować ludźmi. Jedynie mój najlepszy przyjaciel wie o mnie za dużo, a ja wiem za dużo o nim, al
  • Odpowiedz