Wpis z mikrobloga

@anonimowy_programista: jeszcze bardziej żałosne. Na nagraniu Waltza ręka zupełnie nie jest uniesiona w nazistowskim pozdrowieniu.

A na nagraniu z Macronem odpowiednio przycięta, było widać rozpostartych palców.

Ciekawe, czy naprawdę się na to nabierasz, czy próbujesz manipulować w obronie miliardera, dla którego jesteś zerem.
  • Odpowiedz
Nie zakrzyczycie prawdy - Musk dwukrotnie heilował na scenie ku uciesze tłumów.

@czerwonykomuch: Bo to jest tak, że jak znajdziesz jeden kadr z podniesioną ręką kogoś kogo nie lubisz to jest to 100% autentyczny nazistowski salut. Ale jak ukochany elonik dwukrotnie demonstruje perfekcyjny i energiczny salut rzymski to jest to "wysyłanie serca" do publiki. Czego nie rozumiesz komuchu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kobiaszu: manipulant @anonimowy_programista wrzuca jeszcze filmik z Waltzem machającym ręką na wysokości klatki piersiowej i to jest jego dowód na to, że melon na ketaminowym haju nic złego nie zrobił.

Miliony ludzi wymordowane, całe miasta zrównane z ziemią przez nazioli, a i tak znajdą się tacy, którzy muszą bronić miliardera.

Szokujące.
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: ja akurat dzieki Elonowi jestem milionerem, więc.... tutaj Ci ten obrazek nie przypasował.

Swoją drogą, Elonowi miliony osób zawdzięcza bardzo dużo, o czym pisałem już tutaj: https://wykop.pl/wpis/79884471/rozsmiesza-mnie-zawsze-ten-obrazek-wrzucany-ilekro

Inna sprawa, że to nie chodzi o to co komu zawdzięcza, tylko chodzi o to, by wykazać się inteligencją. Kto naprawdę myśli, że Elon zrobił ten gest specjalnie, chcąc promować Nazizm, jednoczenie najpewniej wierzy też w płaską ziemie i fakt, że ludzie
  • Odpowiedz