Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +100
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z

źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +246
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To

źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz
#elonmusk #usa #ciekawostki #polityka
źródło: GiBrctUW8AAzQf_
PobierzNie zakrzyczycie prawdy - Musk dwukrotnie heilował na scenie ku uciesze tłumów.
źródło: IMG_7835
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: GiBOz3WakAAsLsf
PobierzA na nagraniu z Macronem odpowiednio przycięta, było widać rozpostartych palców.
Ciekawe, czy naprawdę się na to nabierasz, czy próbujesz manipulować w obronie miliardera, dla którego jesteś zerem.
źródło: IMG_7853
Pobierz@czerwonykomuch: Bo to jest tak, że jak znajdziesz jeden kadr z podniesioną ręką kogoś kogo nie lubisz to jest to 100% autentyczny nazistowski salut. Ale jak ukochany elonik dwukrotnie demonstruje perfekcyjny i energiczny salut rzymski to jest to "wysyłanie serca" do publiki. Czego nie rozumiesz komuchu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miliony ludzi wymordowane, całe miasta zrównane z ziemią przez nazioli, a i tak znajdą się tacy, którzy muszą bronić miliardera.
Szokujące.
Swoją drogą, Elonowi miliony osób zawdzięcza bardzo dużo, o czym pisałem już tutaj: https://wykop.pl/wpis/79884471/rozsmiesza-mnie-zawsze-ten-obrazek-wrzucany-ilekro
Inna sprawa, że to nie chodzi o to co komu zawdzięcza, tylko chodzi o to, by wykazać się inteligencją. Kto naprawdę myśli, że Elon zrobił ten gest specjalnie, chcąc promować Nazizm, jednoczenie najpewniej wierzy też w płaską ziemie i fakt, że ludzie
źródło: 1000025390
PobierzDzięki Elonowi? No zobacz, a ja głupi myślałem, że to dzięki pracownikom realizującym innowacyjne pomysły w czasie, gdy Elon zajmuje się
@anonimowy_programista: myśle że nawet przecietny wykopek ma więcej godności niż typ który musi bronić swojego idola na wykopie, chłopie, przestań mu tak ssać xD